10-05-09

Probleempje met skynet


stopban_ecopsLOGO_BE

JustitieLOGOlogo_fedpolchild_focuslogo.ispalogo_daferinternetlogo_inhopeimages-3images-4images-5logo_skynet_nlimages


Wim.Copie de Roggeman.Ispa.nn3debeuckelaere3_kldeclerck.286380Parys.waarom-stefaan-de-clerck-minister-van-justitie-werd_7_235x280Di Rupopic

Censuur


Gisteren werd mijn E-mail aan de Geelse Bouwmaatschappij dat mijn schrijven aan Jos Sannen (CD&V), directeur van de Geelse Bouwmaatschappij bevatte, 'in quarantaine' geplaatst.

Vandaag kregen we tijdens de bewerking van een bericht over de Geelse Bouwmaatschappij op een skynetblog, plotseling de mededeling dat er een 'tijdelijke link was naar de oude teksteditor'.

Toen we naar de 'nieuwe' HTML-teksteditor wilden overschakelen, verscheen er het volgende bericht van Windows Internet Explorer: 'Opgelet! Als u van de ene editor naar de andere overschakelt, gaan al uw wijzigingen die u heeft aangebracht aan dit bericht verloren'.

Hebben Belgacom en Windows Internet Explorer misschien een samenwerkingscontract met de Geelse Bouwmaatschappij, met de CD&V en met justitie afgesloten ?

Rekening houdende met de goede ervaringen die we tot nogtoe met skynet hebben gehad, zal het voornoemde probleempje snel zijn opgelost.

12:52 Gepost door JX1865 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: geelse bouwmaatschappij |  Facebook |

Commentaren

Internetcensuur in België
Ik verneem Stefaan dat je niet meer op je skynetblog 'Klachten Justitie' kan en dat de publicatie van je commentaren geblokkeerd wordt.

Dat komt omdat er reeds lang voor dat de zaak STOP KINDERPORNO in het nieuws kwam, een internetcensuur bestaat in België waarbij persoonlijke computers, modems en dergelijke worden geblokkeerd.

Ook Indymedia had al heel wat problemen met haar servers.

Maar wat wil je in een politiestaat als België?

De belgische internetproviders hebben al sinds twintig jaar een samenwerkingscontract met justitie en bij het minste seintje voeren ze de opdrachten van justitie uit omdat ze 'moeten' (dat zegt een politieagent ook altijd: 'wij hebben daar niets aan te zeggen. We voeren alleen maar uit')

Het internet is heel wat minder 'vrij' dan dat we denken en wordt enorm gecontroleerd (ook wat de emails betreft).

Na het censureren van de media, willen de autoriteiten nu ook het internet volledig censureren, manipuleren en controleren.

Gepost door: Jan B | 18-05-09

De commentaren zijn gesloten.