21-03-09

'FORTIS: systeem is hopeloos verrot' - Bericht aan de Skynet-Klantendienst


lippens-en-votron-kom-getuigen-achter-gesloten-deuren_5_460x0kinderrechtenenmensenrechtenbestaannietinBelgië

Brussel, 14 maart 2009

Ter attentie van de Skynet-Klantendienst
(http://www.skynet.be/over/contacteer/eptica-form#)

Geachte Heer,

Ik kan geen commentaar toevoegen aan het artikel getiteld 'FORTIS: systeem is hopeloos verrot' van 13.3.2009 (05:15:19) op http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/ waarin de naam van ex-Belgacom-bestuurder Maurice Lippens wordt genoemd.

Normaal gezien verschijnen er, vooraleer men een reactie op een artikel naar de moderator van de blog kan verzenden (ter bescherming van SPAM enz.), een aantal letters die men moet overtypen.

Dat is hier niet het geval.

Ik klikte vervolgens op 'Klik hier of op bovenstaande afbeelding als je de karakters niet kan lezen' maar ook dit bleek niet te werken.
Er verscheen een bericht: 'An error occured, please contact support'.

Ik probeerde mijn probleem dan maar aan de Skynet-Klantendienst te melden. De over te typen letters op het contactformulier van de Skynet-Klantendienst zijn echter ook niet te zien zodat ik mijn probleem niet aan uw dienst kan overmaken.
Er zijn alleen een paar kronkelende lijnen in plaats van de over te typen letters te zien.

Dit is de eerste maal dat dit mij overkomt en laat ons hopen dat het niet met de informatie over Maurice Lippens en met de link tussen Belgacom en Skynet heeft te maken.

Gezien ik ook mijn probleemmelding niet kan verzenden, zie ik mij verplicht om u mijn pobleem via deze open brief bekend te maken.

In de hoop dat het probleem snel is opgelost, teken ik,

met vriendelijke groet,

Jan Boeykens
Voorzitter vzw Werkgroep Morkhoven

Werkgroep Morkhoven vzw-asbl
Faiderstraat 10
1060 Sint-Gillis
nr. 443.439.55
Tel: 0032 (0)2 537 49 97
WerkgroepMorkhoven@gmail.com
postmaster@droitfondamental.eu


De reactie:

'Jo Cornu neemt Belgacom-zitje Maurice Lippens in'

BRUSSEL - Het is erg waarschijnlijk dat Jozef Cornu, de huidige topman van Agfa-Gevaert, de lege stoel van Maurice Lippens in de raad van bestuur van Belgacom zal innemen. Dat meldt de website van de Franstalige zakenkrant L'Echo. Lippens stapte in oktober op, in volle Fortis-storm.

Als de aandeelhouders van de telecomoperator het licht op groen zetten tijdens de algemene vergadering van 8 april, zal Jo Cornu de voormalige Fortis-topman vervangen, aldus L'Echo.

Cornu heeft een achtergrond in de telecomsector. Hij was hij algemeen directeur van Bell Telephone en COO bij Alcatel Telecom.

Cornu zou een mandaat van zes jaar krijgen en daarvoor jaarlijks 25.000 euro opstrijken. Elke deelname aan de raad van bestuur levert hem nog 5.000 euro extra op.

DS vrijdag 13 maart 2009
Bron: belga
Auteur: dsl

Links:

- Video - Interview met ex-Fortis-topman J-P Votron die in 2007 een salaris kreeg van 3,91 miljoen euro
- De Lippens strategie

11:15 Gepost door JX1865 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: skynet problemen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.